Sons en el temps és el títol d'un llibre del músic i pedagog Carles Riera que pretenia apropar la música clàssica a tots els públics. Amb el mateix esperit la Laia Saperas i l'Oriol Padró comenten les propostes de la temporada de música clàssica de Granollers i es fan preguntes sobre les obres, els … read more
La música de Bach sempre ens permet parlar de qualsevol tema. En aquesta ocasió revisem per sobre què es pot escoltar en una passió barroca i també …
El grup BCN216 ofereix un concert amb repertori del compositor finès Marcus Lindberg. A partir d’això revisem l’important paper que han jugat Finlàndia i la resta de països nòrdics en la música de nova creació.
…
Els propers concerts del TAG ens transporten als Estats Units i a diverses formes de músiques populars: El Gospel, sorgit de les esglésies …
Suposem que deu ser bonic que et cantin sota el balcó a la llum de la lluna… Segons qui canti i què canti és clar… Aquest és l’orígen del terme “serenata” però amb el temps va anar canviant. Parlem de les serenates en …
Ens fa molt feliços veure com les joves generacions de músics incorporen en el seu repertori obres de compositors catalans que mereixen ser …
L'Orquestra de Cambra de Granollers proposa un concert amb les simfonies "Sturm und Drang" de Haydn i nosaltres ens plantegem si realment es poden …
Es poden sentir els colors? Es pot veure la música? El concert Calidoscopi del Cor de Cambra de Granollers ens fa reflexionar sobre aquestes idees i …
Els dos primers concerts de la temporada giren a l’entorn del piano i ens permeten relacionar la música barroca amb la del Romanticisme. Per parlar de tot això ens visita el pianista Josep Maria Roger, a qui sempre és …
Engeguem la nostra segona temporada i ho fem amb novetats: enregistrament del Podcast a Ràdio Granollers, nova imatge i més coses que expliquem en …
En el marc del centenari de l’Obra del Cançoner Popular de Catalunya el Cor Jove Amics de la Unió ofereix Les Eines, amb un repertori basat en …
En plena primavera ens encanta la proposta de l’OCGr d’oferir la Pastoral de Beethoven. A partir d’aquesta fantàstica obra parlem sobre l’ús que s’ha fet de la natura com a tema d’inspiració en la història de la música …
L’Albert Guinovart i en David Pintó han escrit una obra titulada El Messies per encàrrec de la Societat Coral Amics de la Unió. En aquest episodi ens …
Quan deixa de ser educatiu un concert?
No sabem si la música serveix per alguna cosa o bé si, justament, la gràcia és que no serveix per a res. En tot cas, nosaltres tenim ben clar que les propostes que relacionen la …
Què podem dir que no s’hagi dit abans de la missa de rèquiem de W. A. Mozart? Doncs ben segur que res, però passem una bona estona compartint allò …
Ens preparem per a un concert de música del segle XX per a instruments de percussió parlant de trens, del gamelan de Bali, de la basílica de Sant Marc de Venècia i d’helicòpters, per acabar amb música de Bach!
…
L’Orquestra de Cambra ens proposa escoltar “cartes íntimes”. Algunes d’amor, altres de desamor o, fins i tot, de dol per la mort. I això ens fa …
El Cicle Carles Riera ens proposa un concert de música antiga amb un repertori del segle XIX... Això ens fa reflexionar sobre què vol dir això de …
Per a preparar el concert de veus blanques i arpa que oferiran Veus i el Cor Jove Amics de la Unió parlem amb la Marta Dosaiguas sobre l'obra de …
L'Orquestra de Cambra de Granollers fa una crida ben original a tot el seu públic per a preparar el seu proper concert i us en parlem en aquest breu …
Els tres cors residents al Teatre Auditori de Granollers obren temporada "a casa" amb un concert on poesia i música es troben. I nosaltres ens …
Connect with listeners
Podcasters use the RadioPublic listener relationship platform to build lasting connections with fans
Yes, let's begin connectingFind new listeners
Understand your audience
Engage your fanbase
Make money