Cover art for podcast Podsans

Podsans

4 EpisodesProduced by Uli AfriliaWebsite

Podsans adalah poscast yang berisi obrolan-obrolan ringan yang tak berat. Berkisahkan mengenai pengalaman yang telah terjadi. Membahas seputar pertemanan dan lain-lain.

47:46

#Hororsans episode 1- Sosoknya biasa aja tapi BENER BENER BIKIN MERINDING

Halo kembali lagi di podsans. Kali ini kami datang dengan special edition tahun baru untuk menemani malam jum’at kalian. Jujur pas bikin ini tuh merinding banget, karena emng setiap ngomongin salah satu sosok yg ada di cerita ini (kalo diliat dari cover podcast ini yg ditengah) itu bener2 merinding. Ga tau yaa dia beneran datang atau tidak saat diomongin. Tapi setiap abis ceritain dia pasti pundak rasanya berat sebelah. Dan pas bikin podcast ini kaki bener2 jadi merinding dan dingin. Semoga kalian yang mendengarkan podcast ini juga bisa merasakan sensasinyaa yaw mwhehehe

Educational emoji reaction

Educational

Interesting emoji reaction

Interesting

Funny emoji reaction

Funny

Agree emoji reaction

Agree

Love emoji reaction

Love

Wow emoji reaction

Wow

Are you the creator of this podcast?

Verify your account

and pick the featured episodes for your show.

Listen to Podsans

RadioPublic

A free podcast app for iPhone and Android

  • User-created playlists and collections
  • Download episodes while on WiFi to listen without using mobile data
  • Stream podcast episodes without waiting for a download
  • Queue episodes to create a personal continuous playlist
RadioPublic on iOS and Android
Or by RSS
RSS feed
https://anchor.fm/s/12c3b538/podcast/rss

Connect with listeners

Podcasters use the RadioPublic listener relationship platform to build lasting connections with fans

Yes, let's begin connecting
Browser window

Find new listeners

  • A dedicated website for your podcast
  • Web embed players designed to convert visitors to listeners in the RadioPublic apps for iPhone and Android
Clicking mouse cursor

Understand your audience

  • Capture listener activity with affinity scores
  • Measure your promotional campaigns and integrate with Google and Facebook analytics
Graph of increasing value

Engage your fanbase

  • Deliver timely Calls To Action, including email acquistion for your mailing list
  • Share exactly the right moment in an episode via text, email, and social media
Icon of cellphone with money

Make money

  • Tip and transfer funds directly to podcastsers
  • Earn money for qualified plays in the RadioPublic apps with Paid Listens