Cover art for podcast Podsans

Podsans

4 EpisodesProduced by Uli AfriliaWebsite

Podsans adalah poscast yang berisi obrolan-obrolan ringan yang tak berat. Berkisahkan mengenai pengalaman yang telah terjadi. Membahas seputar pertemanan dan lain-lain.

4 Episodes | 2020 - 2021

#Hororsans episode 1- Sosoknya biasa aja tapi BENER BENER BIKIN MERINDING

January 14th, 2021

47:46

Halo kembali lagi di podsans. Kali ini kami datang dengan special edition tahun baru untuk menemani malam jum’at kalian. Jujur pas bikin ini tuh merinding banget, karena emng setiap ngomongin salah satu sosok yg ada di …

Belajar dari pengalaman hidup karakter di Anime

July 7th, 2020

1:02:38

Poscast ini berisi opini dan hal-hal menarik lainnya mengenai anime baik itu di tahun 90an sampai dengan 2020. Yuk disimak, siapa tahu ada anime favorit kalian yang dibahas!

Ngomongin TEKNOLOGI JAMAN 99 malah jadi nostalgia film kartun di spacetoon

February 7th, 2020

35:41

Podcast ini menceritakan mengenai pebandingan antar teknlogi dan kegunaannya. Tidak ada pernyataan benar atau salah, karena hal ini merupakan pendapat semata. Semoga ada ilmu yang dapat diambil dari omongan kami di sini

Sejarah awal pertemanan

January 18th, 2020

19:57

Eps1: Teman adalah elemen penting yang ada dalam hidup. Sebagian besar warna hidup kalian pasti diwarnai oleh teman. Sebuah kisah pertemanan …

Loading ...

Are you the creator of this podcast?

Verify your account

and pick the featured episodes for your show.

Listen to Podsans

RadioPublic

A free podcast app for iPhone and Android

  • User-created playlists and collections
  • Download episodes while on WiFi to listen without using mobile data
  • Stream podcast episodes without waiting for a download
  • Queue episodes to create a personal continuous playlist
RadioPublic on iOS and Android
Or by RSS
RSS feed
https://anchor.fm/s/12c3b538/podcast/rss

Connect with listeners

Podcasters use the RadioPublic listener relationship platform to build lasting connections with fans

Yes, let's begin connecting
Browser window

Find new listeners

  • A dedicated website for your podcast
  • Web embed players designed to convert visitors to listeners in the RadioPublic apps for iPhone and Android
Clicking mouse cursor

Understand your audience

  • Capture listener activity with affinity scores
  • Measure your promotional campaigns and integrate with Google and Facebook analytics
Graph of increasing value

Engage your fanbase

  • Deliver timely Calls To Action, including email acquistion for your mailing list
  • Share exactly the right moment in an episode via text, email, and social media
Icon of cellphone with money

Make money

  • Tip and transfer funds directly to podcastsers
  • Earn money for qualified plays in the RadioPublic apps with Paid Listens