Cover art for podcast Podcast Ngobrol Dunia

Podcast Ngobrol Dunia

40 EpisodesProduced by Nabiel AkhmadWebsite

hei hi, selamat datang di podcast Ngobrol Dunia yang adalah personal podcast dari Nabiel Akhmad yang ngebahas berbagai hal seputar hidup, kerjaan dan pertemanan. Kenapa 3 topik utama itu? karena itu yang selalu ada dalam sehari-hari kita. Enjoy!!Follow IG @nabiel_akhmad untuk beri feedback terkait t… read more

Support the Show

Supporting Podcast Ngobrol Dunia will ensure they keep making the show you love

financial supportSupport
1:11:22

Podcast Penghujung Tahun

Hi, berasa gak sih kalo kita sekarang uda dipenghujung tahun 2019 aja. Banyak hal yang terjadi mungkin dihidup gw atau juga dihidup kalian. banyak temen-temen di social media gw bilang 2019 itu tahun yang ancur-ancuran. Tahun yang jadi turning point, dan berbagai perspektif lainnya. 

Kali ini gw cuma pengen ngajak kalian buat ngobrol dan refleksi sediikit tentang 2019. Gw yakin apapun yang terjadi di 2020 nanti, bukan sesuatu yang harus ditakutkan, yang penting jangan ada kata nyerah apapun keadaannya. Gud lak for us on 2020.

Enjoy!!

Feel free to feedback me on IG : @nabiel_akhmad

Thank You

--- Support this podcast: https://anchor.fm/nabiel-akhmad139/support
Educational emoji reaction

Educational

Interesting emoji reaction

Interesting

Funny emoji reaction

Funny

Agree emoji reaction

Agree

Love emoji reaction

Love

Wow emoji reaction

Wow

Are you the creator of this podcast?

Verify your account

and pick the featured episodes for your show.

Listen to Podcast Ngobrol Dunia

RadioPublic

A free podcast app for iPhone and Android

  • User-created playlists and collections
  • Download episodes while on WiFi to listen without using mobile data
  • Stream podcast episodes without waiting for a download
  • Queue episodes to create a personal continuous playlist
RadioPublic on iOS and Android
Or by RSS
RSS feed
https://anchor.fm/s/9fcbc9c/podcast/rss

Connect with listeners

Podcasters use the RadioPublic listener relationship platform to build lasting connections with fans

Yes, let's begin connecting
Browser window

Find new listeners

  • A dedicated website for your podcast
  • Web embed players designed to convert visitors to listeners in the RadioPublic apps for iPhone and Android
Clicking mouse cursor

Understand your audience

  • Capture listener activity with affinity scores
  • Measure your promotional campaigns and integrate with Google and Facebook analytics
Graph of increasing value

Engage your fanbase

  • Deliver timely Calls To Action, including email acquistion for your mailing list
  • Share exactly the right moment in an episode via text, email, and social media
Icon of cellphone with money

Make money

  • Tip and transfer funds directly to podcastsers
  • Earn money for qualified plays in the RadioPublic apps with Paid Listens