Cover art for podcast Krokodili Podcast

Krokodili Podcast

1 EpisodesProduced by KrokodiliWebsite

HMD Global ka marrë licencën Krokodili për set-top boksa teknologji për produktet e streaming. Vizitoni https://krokodili.al Sipas horoskopi rrjedhjes së fundit të informacioneve, set-top boksat e Nokia’së do të kushtojnë 100 euro kur të arrijë në tregun evropian.Gjiganti i dikurshëm finlandez, shen… read more

About the Host

Krokodili

Krokodili

Host

| Krokodili Podcast | | ----------------- | | Krokodili konsiderohet si një nga uebfaqet më të njohura për ofrimin e informacionit cilësor në lidhje me pajisjet e reja dhe lajmet e teknologjisë. Gjithashtu, Krokodili është një nga mediat kryesore të teknologjisë në internet si dhe një nga blog-et më të famshëm. Kryesisht ne ofrojmë artikuj në lidhje me portalet e internetit, rishikimet më të fundit të produkteve teknologjike dhe lajme të ndryshme. | | | | Një blog kryesor në internet që ofron gjëra teknologjike në baza ditore për përdoruesit e internetit. Kryesisht përfshijmë udhëzues dhe tema në lidhje me biznesin, kulturën dhe teknologjinë. Gjithashtu, botojmë artikuj të dobishëm për pajisjet e ardhshme. Rekomandohet shumë që të lexoni dhe vizitoni këtë uebsite për pajisjet e gjeneratës së ardhshme. | | | | Krokodili është media më e njohur në internet duke ofruar lajme në lidhje me trendet më të fundit të teknologjisë. Gjithashtu, boton udhëzues të dobishëm në lidhje me veglat më të fundit ose të ardhshme, shkencë, argëtim, biznes dhe dizajn etj. | | | | Krokodili është një uebfaqe e dobishme dhe më e popullarizuar e teknologjisë në botën e internetit që ndihmon blogerët dhe pronarët e blogeve teknologjike të marrin më shumë shikime në faqen e tyre të internetit dhe ofron shumë  https://krokodili.al/horoskopi/ udhëzues dhe lajme të teknologjisë. Përveç kësaj, ajo gjithashtu përfshin udhëzues në lidhje me android, apple, pajisje etj dhe shumë më tepër. | | | | Përkushtuar në nxjerrjen në pah të teknologjisë më të fundit dhe më të shkëlqyera personale, Krokodili shkruan për gjithçka, nga pajisjet më të përparuara të teknologjisë, te trendi më i fundit i stilit dixhital të jetesës. Dallues, informues dhe i freskët, Krokodili ju sjell informacione mbi pajisjen dhe rishikime që mund t'u besoni, si dhe komente që nxisin mendime. |

a heart with an arrow through itWhat fans say about the podcast

Listen to Krokodili Podcast

RadioPublic

A free podcast app for iPhone and Android

 • User-created playlists and collections
 • Download episodes while on WiFi to listen without using mobile data
 • Stream podcast episodes without waiting for a download
 • Queue episodes to create a personal continuous playlist
RadioPublic on iOS and Android

Connect with listeners

Podcasters use the RadioPublic listener relationship platform to build lasting connections with fans

Yes, let's begin connecting
Browser window

Find new listeners

 • A dedicated website for your podcast
 • Web embed players designed to convert visitors to listeners in the RadioPublic apps for iPhone and Android
Clicking mouse cursor

Understand your audience

 • Capture listener activity with affinity scores
 • Measure your promotional campaigns and integrate with Google and Facebook analytics
Graph of increasing value

Engage your fanbase

 • Deliver timely Calls To Action, including email acquistion for your mailing list
 • Share exactly the right moment in an episode via text, email, and social media
Icon of cellphone with money

Make money

 • Tip and transfer funds directly to podcastsers
 • Earn money for qualified plays in the RadioPublic apps with Paid Listens