Cover art for podcast Borsul lui Marian

Borsul lui Marian

14 EpisodesProduced by Marian GrosuWebsite

Salutare frumoșilor! Este 1 Aprilie și pentru că nu vreau să vă trag țeapă am lansat noul meu proiect: Borșul lu’ Marian. Nu vreau să vă mai țin pe jar așa că de acum puteți asculta primul podcast în care vă spun cam care-i treaba cu el și cu proiectul ăsta. Pe viitor vă pregătesc mai multe surprize… read more

34:12

Cine suntem fără internet (invitat Robert Katai) • Borșul lu’ Marian ep. 11

De ultimă oră! Atât de fresh 🍉 e episodul ăsta încât dacă dai click fix acum s-ar putea să îl poți auzi cum urcă obosit de-atâtea trepte pe www.anchor.fm/borsu-lu-marian, ștergându-și broboanele de transpirație de pe frunte cu o batistă de bumbac. Și apoi, cum să nu-l asculți imediat? Câtă plăcere nevinovată găsești într-un podcast cu borș 🍲 proaspăt! Of, dacă n-aș ști… Borșul lu’ Marian este lucrătură magică, parfumat fin cu leuștean 🌿 și două-trei frunze de vișin🍒, acrit cu corcodușe, condimentat cu invitați de seamă și îmbogățit cu ceva experiențe adunate în timp, borșul ăsta spală 🌊 pe cele rele și le duce pe pustii - vă spun eu!

Da, borșul de astăzi este o licoare miraculoasă, super deep, emoțional și chiar transformațional. Tocmai de asta are ⭐️⭐️⭐️ stele Michelin! Robert Katai a fost invitatul meu, care a venit la borș cu mult entuziasm și ne-a învățat o groază de lucruri. Dacă nu îl cunoști, înseamnă că nu asculți podcast românesc. Shame on you! Din punctul meu de vedere, Robert Katai este tatăl podcastului 🔝 din România. Și nu face doar asta! El este Content Marketing Manager la Bannersnack, scrie pe www.roberkatai.com, are o voce autentică în online 🌐 și este pasionat de proiecte care îl provoacă și care aduc un plus comunității.

Despre ce am discutat? Vei găsi aici doar un preview rapid. Doar n-o să-ți dau spoiler și nici n-o să-ți răpesc din plăcerea de a apăsa chiar TU pe butonul ▶️ play. Așadar, eu și Robert am abordat subiecte precum importanța procesului, am demontat mitul care spune că munca ne definește, ne-am întrebat cum ar fi viața fără internet 😱 și am înțeles ce înseamnă să pui piciorul în prag ⛔️ când munca este insitentă și vrea să intre în viața ta personală. Pătrunjelul din borș se pune la sfârșit, deci numaidecât trebuie să asculți episodul ăsta până la final pentru că DOAR acolo vei auzi câteva fraze care îți vor da lumea 🌍 peste cap. Și nu glumesc!

De multe ori ni se sugerează să ne îngropăm în muncă 💼 pentru că doar așa vor apărea rezultatele. Ei bine, eu am înțeles că aici vorbim despre un stil de viață care cumva refuză toate sarcinile vieții. “Munca” nu înseamnă să ai o slujbă într-o companie sau să deții chiar tu compania. Treburile casnice 🧹 , implicarea în creșterea copiilor 👶, contribuția pe care o aducem în viața prietenilor, timpul petrecut în consolidarea relației cu persoana iubită 👫, pasiunile și tot felul de lucruri de acest gen înseamnă tot muncă. Job-ul din companie este doar o firimitură din toată pâinea 🥖. O viață în care tot ce contează este doar activitatea din corporația unde lucrezi sau din firma pe care o conduci este o viață lipsită de armonie. 

Dacă ai ajuns mai târziu la masă, Marian din “Borșul lu’ Marian” sunt eu: Marian Grosu, 26 de primăveri, editor video pentru branduri cunoscute și persoane publice din România. Podcastul de pe masă mă ajută să mă dezvolt, să-mi extind abilitățile și să dau share experiențelor mele pentru a le afla pe ale tale - mai pe scurt: un win-win game.

Borșul acesta este mai mult decât o experiență culinară deosebită. Ingredientul surpriză al acestui borș este următorul: în cazul în care cineva mă va suna pe durata înregistrării acestui podcast, toți iubitorii de borș vor auzi conversația integrală indiferent cine este persoana care m-a apelat.

Așa cum a spus Robert în podcast: ,,Unde mănâncă patru oameni, mai poate mânca și al cincilea.” Dă SHARE castronului de borș și prietenilor! Nu fi egoist, că nu e frumos. 

Are you the creator of this podcast?

Verify your account

and pick the featured episodes for your show.

Listen to Borsul lui Marian

RadioPublic

A free podcast app for iPhone and Android

 • User-created playlists and collections
 • Download episodes while on WiFi to listen without using mobile data
 • Stream podcast episodes without waiting for a download
 • Queue episodes to create a personal continuous playlist
RadioPublic on iOS and Android
Or by RSS
RSS feed
https://anchor.fm/s/8b83a00/podcast/rss

Connect with listeners

Podcasters use the RadioPublic listener relationship platform to build lasting connections with fans

Yes, let's begin connecting
Browser window

Find new listeners

 • A dedicated website for your podcast
 • Web embed players designed to convert visitors to listeners in the RadioPublic apps for iPhone and Android
Clicking mouse cursor

Understand your audience

 • Capture listener activity with affinity scores
 • Measure your promotional campaigns and integrate with Google and Facebook analytics
Graph of increasing value

Engage your fanbase

 • Deliver timely Calls To Action, including email acquistion for your mailing list
 • Share exactly the right moment in an episode via text, email, and social media
Icon of cellphone with money

Make money

 • Tip and transfer funds directly to podcastsers
 • Earn money for qualified plays in the RadioPublic apps with Paid Listens