Cover art for podcast Borsul lui Marian

Borsul lui Marian

15 EpisodesProduced by Marian GrosuWebsite

Salutare frumoșilor! Este 1 Aprilie și pentru că nu vreau să vă trag țeapă am lansat noul meu proiect: Borșul lu’ Marian. Nu vreau să vă mai țin pe jar așa că de acum puteți asculta primul podcast în care vă spun cam care-i treaba cu el și cu proiectul ăsta. Pe viitor vă pregătesc mai multe surprize… read more

21:06

Motivul pentru care nu mă ascultă nimeni • Borșul lu’ Marian ep. 10

Borșul lui Marian este servit când te aștepți mai puțin! N-a fost ușor, dar am reușit să găsesc din nou în piață legume 🥕proaspete, borș acru 🍋 și un subiect de discuție absolut delicios. Hai repede la masă că se răcește mâncarea!

În episodul 10 fac rapid slalom printre mesajele 💌 audio primite, aflu care sunt blocajele voastre și trag concluzia că lumea este mai complexă decât m-aș fi gândit, iar cei ,,perfecți” nu sunt chiar atât de perfecți. 

Tot de astăzi fac public și motivul pentru care lumea nu ascultă podcast-ul meu! Evident că n-o să scriu aici răspunsul - chiar îmi doresc să dai play ▶️, să iei câteva linguri și să te îndrăgostești iremediabil de borșul 🍲 meu. 

Poate nu ți-ai dat seama până acum care este stilul tău de viață și poate că nici nu ai fost conștient de existența acestui concept. Desigur, nimeni nu își poate alege propria naștere. Faptul că te-ai născut în această țară, în această epocă și în această familie sunt lucruri pe care nu le-ai putut alege. Problema nu este trecutul, ci prezentul, momentul în care te aflii în clipa de față. Iar acum tocmai ai aflat despre stilul de viață. Întrebarea este… ce vei face cu el de acum înainte❓ Fie că alegi mai departe să investești timp în divertisment sau alegi pe mai departe un stil de viață axat pe dezvoltare personală, depinde numai de TINE.

Eu voi fi parte din cei 1%. Nu, nu trec pe diverstisment pentru că vreau mai mult de la mine și pentru că nu vreau să ofer pansamente de moment. Înțeleg că totul este un proces, că trebuie să trag mai mult pentru a atinge acele cifre pe care mi le doresc și că direcția mea de mers este în sens invers curentului.

Dacă ai ajuns mai târziu la masă, Marian din “Borșul lu’ Marian” sunt eu, Marian Grosu, 26 de primăveri, editor video pentru branduri cunoscute și persoane publice din România. Podcastul de pe masă mă ajută să mă dezvolt, să-mi extind abilitățile și să dau share experiențelor mele pentru a le afla pe ale voastre - mai pe scurt: un win-win game.

Borșul acesta este mai mult decât o experiență culinară deosebiă. Ingredientul surpriză al acestui borș este următorul: în cazul în care cineva mă va suna pe durata înregistrării acestui podcast, toți iubitorii de borș vor auzi conversația integrală indiferent cine este persoana care m-a apelat.

Lovește-mă cu ce simțiți tu: un like 👍, un dislike 👎, un share 📤 sau un comentariu 💻. Primesc orice cu drag și dau la schimb un castron fierbinte de borș! 

Are you the creator of this podcast?

Verify your account

and pick the featured episodes for your show.

Listen to Borsul lui Marian

RadioPublic

A free podcast app for iPhone and Android

 • User-created playlists and collections
 • Download episodes while on WiFi to listen without using mobile data
 • Stream podcast episodes without waiting for a download
 • Queue episodes to create a personal continuous playlist
RadioPublic on iOS and Android
Or by RSS
RSS feed
https://anchor.fm/s/8b83a00/podcast/rss

Connect with listeners

Podcasters use the RadioPublic listener relationship platform to build lasting connections with fans

Yes, let's begin connecting
Browser window

Find new listeners

 • A dedicated website for your podcast
 • Web embed players designed to convert visitors to listeners in the RadioPublic apps for iPhone and Android
Clicking mouse cursor

Understand your audience

 • Capture listener activity with affinity scores
 • Measure your promotional campaigns and integrate with Google and Facebook analytics
Graph of increasing value

Engage your fanbase

 • Deliver timely Calls To Action, including email acquistion for your mailing list
 • Share exactly the right moment in an episode via text, email, and social media
Icon of cellphone with money

Make money

 • Tip and transfer funds directly to podcastsers
 • Earn money for qualified plays in the RadioPublic apps with Paid Listens